“Survivor Panorama” Her Gün Canlı Yayınla TV8’de

Bodrum Masalı 20. Bölüm Resimleri ve Fragmanı

Bugün Hangi Dizi Veya Programı İzleyeceksiniz? (20 Ocak 2017 Cuma)

19 Ocak 2017 Perşembe Reytingleri (TNS)

Yasemin Allen Resimleri ve Biyografisi

Kadın Oyuncular, Oyuncular 18 Nisan 2015
4.969 views

Yasemin Allen dizileri, filmleri, fotoğrafları ve hayatı ilgili sayfamızda yer almaktadır. Son projeleri neler, Hangi dizilerde olacak güncel sayfamızda.

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989’da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu’nun kızı olarak Londra’da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldi. Genç oyuncu İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya’ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Yasemin Allen Queensland Üniversitesi’nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı.On sekiz yaşında Türkiye’ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

Kariyeri
Yasemin Allen, 2008’de L’Oréal’in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010’da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011’de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013’te “Merhamet” dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.[

Özcan Deniz’in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014’te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. Şu Şeref Meselesi dizisinde rol almaktan sonra 2016 sezonunda 46 Yok Olan kadrosunda yer aldı.

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rol Notlar
2013 Su ve Ateş Yağmur Efe Başrol
Televizyon
Yıl Başlık Rol Notlar
2008 Elif Elif Doğan 15 bölüm
2010 Kavak Yelleri Elena Banderenko/Karakuş 3 bölüm
2010-11 Yerden Yüksek Juliette/Jüjü 37 bölüm
2011-12 Hayat Devam Ediyor Pelin Akça 42 bölüm
2013-14 Merhamet Irmak Tunalı 44 bölüm
2014 Muhteşem Yüzyıl Defne Sultan/Louisa 11 bölüm
Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması Kendisi Sunucu
Reklam
Yıl Şirket/Ürün Rol Notlar
2009 Sprite Nazlı
2013 N11.com
2014 TTNET Netta
Video klip
Yıl Sanatçı Şarkı Notlar
Ilgaz Erel “Rüyamda”
Ogün Şanlısoy “Büyüdük Aniden”

Yasemin Allen ResimleriYsemin Allen

Yasemin Allen Resimleri ve Biyografisi -

Yasemin Allen

 

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Yasemin Allen ve Annesi

Yasemin Allen ve Suna Yıldızoğlu

Yasemin Allen ve Annesi

Yasemin Allen ve Annesi

loading...


Yorumlar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. Sayfa da108 sorgu var. 0,538 saniyede yüklendi.