Kenan İmirzalıoğlu Resimleri ve Biyografisi

Kenan İmirzalıoğlu fotoğrafları ve hayatı

30 Aralık 2012 Pazar, 07:31
Kenan İmirzalıoğlu 030

Kenan İmirzalıoğlu Resimleri ve Biyografisi

18 Haziran’ın 1974 yılında Ankara-Bala’da Dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu, Orta ve lise öğrenimini Ankara’da, yüksek tahsilini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde yaptı.

1995 yılında mankenlik yapmaya başladı ve arkadaşlarının teşvikiyle girdiği Best Model of The World mankenlik yarışmasında birinci oldu…

1999 yılında televizyon dizisi Deli Yürek‘te Yusuf Miroğlu karakterini canlandırarak oyunculuğa geçti… Kısa zamanda oyunculuk yeteneğiyle seyircilerin ve yönetmenlerin ilgi odağı oldu. 2001 yılında Deli Yürek‘in sinema versiyonu Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filmde oynayarak sinemaya transfer oldu…

Kenan İmirzalıoğlu 022Ardından yine bir televizyon dizisi Alacakaranlık‘ta (2003) rol aldı… Sinemadaki ikinci çalışması Uğur Yücel’in yazıp, yönettiği Yazı Tura‘da başrolü Olgun Şimşek ile paylaştı… çok büyük bir gişe yapmasa da film festivallerinde çok büyük ödüller kazandı ve bu filmde oyuncuların gösterdiği performans çok beğenildi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun üçüncü sinema deneyimi, çekimleri Türkiye’de gerçekleştirilecek olan Fransa, İngiltere ortak yapımı Gilgamesh / Gılgamış’la olacaktı ama, proje gerçekleşmedi…

2006’da Suat Yalaz’ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali’de rol aldı…

2007′de televizyon dizisi Acı Hayat’ta (2006) başrolü Selin Demiratar’la paylaştı…  Kabadayı filmiyle sevenlerinin önüne çıktı.Bu filmde başrolü usta aktör Şener Şen ile paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu bu sezon Uğur Yücel, Ceyda Düvenci ve Nejat İşler ile birlikte Ejder Kapanı isimli filmde rol aldı.  “Ezel” dizisinde Cansu Dere ile rol alan oyuncu hem sinema’da hem de televizyonda var olmaya devam ediyor. Şu sıralar Bergüzar Korel ile Karadayı dizisinde rol alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Filmografisi

Karadayı – Mahir 2012
Ejder Kapanı 2009 Akrep Celal
Ezel 2009 Akrep Ezel Bayraktar
Kabadayı 2007 Devran
Son Osmanlı Yandım Ali  2006 Yandım Ali
Yazı Tura 2003 Cevher
Alacakaranlık 2003 Ferit çağlayan
Muhteris Ruhlar 2002 Korkak Adam
Deli Yürek-Boomerang Cehennemi – 2001 Yusuf Miroğlu
Deli Yürek 1999 Yusuf Miroğlu
Hayat Bağları 1999 Kenan İmirzalıoğlu
Aynalı Tahir 1998
Hep Ezildim 1989

Kenan İmirzalıoğlu Resimleri

Etiketler

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>